pirmdiena, 2016. gada 12. decembris

To ICELAND

Pirmo reizi biju iekāpusi lidmašīnā ar visiem saviem 5 bērniem. Tiesa gan, vecākā meita vairs neskaitās ''bērns''. Nesen Paulai palika 17. Pārējie četri ir līdz 12 gadu vecuma kategorijā un lido ar aptuveni 20% atlaidi.

RIX pirms izlidošanas
Šoreiz ar SAS un šoreiz ļooti dārgi. Jautāsiet kāpēc? Lidojot ar tik lielu bērnu baru, bez maksimālās drošības, ir ļoti svarīgs komforts, ko nevar nodrošināt lētas aviokompānijas.
Noderēja arī Swedbank Visa Platinum, kura, kā izrādījās, kalpo arī par ''priority pass'' lidostās. Mums nevajadzēja stāvēt garas rindas pirms kontroles, jeb ''rentgena''. To gājām praktiski bez rindas, pa atsevišķiem vārtiem.
Bagāža. Gan rokas, gan 20kg nododamā bagāža katram bija bez maksas.
Ēdiens un dzērieni lidojuma laikā arī bija iekļauti cenā un finālā pat ieekonomēja manu naudu.
Mazi prieciņi (dāvaniņas) no aviokompānijas bērniem vienmēr ir supersvarīgi!
Ierodoties Islandē, nakti pārgulējām Reikjavīkā un no rīta, ar 7vietīgo Europcar Fordiņu devāmies jaunajās mājās, uz Akureyri.
Ceļš ir bijis ļoti labs, gluds un gleznains, cik nu gleznains tas šajā gadalaikā var būt. Netipiski, bet Islandē šobrīd ir 0 grādi un nav sniegs. Kopsummā nobraucām pie 400km.


Esam galapunktā, pamazām iekārtojamies. Tētis pievienosies mums tik nedēļu vēlāk, atvezdams mūsu ģimenes auto un veselu kaudzi ar mīļajām un noderīgajām mantām!
Ziemassvētkus un sniegu gaidot...MĒS.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru