piektdiena, 2014. gada 28. marts

PACIETĪBA

Skolēnu brīvlaiks, mūsmājās, šoreiz ir bijis savādāks. Šo laiku veltīju vecākās meitas skolas robu aizpildīšanai un tīnes noskaņošanai kvalitatīvi un saskaņoti dzīvot. Nu tas nu pavisam nebija viegli!!! Tīņu vecums ir ļoti īpašs un individuāli noritošs process. Priekš manis, kā mammas, nepatīkams un stresains. Brīžiem liekas, ka mans lielais bērns burtiski jūdzas nost, un es kopā ar viņu arī...Ak, Kungs! dod visiem mums spēkus, prātu un atrisinājmu...
Algebrā izborējāmies cauri kvadrātvienādojumiem;
Ģeometrijā - Pitagora teorēmai;
Klavierspēlē - dabūjām skanēt vienai pamatīgai etīdei;
Angļu valodā šķiet, ir iziets visām pēdēja pusgada tēmām;
...ka arī intensīvi strādāts trenažieru zālē fitness trenera uzraudzībā un veselīgi ēsts, kā rezultātā nomesti liekie 3 kg.
Par pēdējo noteikti brīnaties!?! Taču, ja kādam meita ir profesionāla sportiste, vai tāpat, kā manējā - baletdejotāja, situācija ar pubertātē klāt nākušo lieko svaru ir ļoti pazīstama. Balerīnām ir jābūt nevis tievām, bet ļoti tievām!
Kopā ar Paulu izkusa arī daži mani liekie kg! Žēl, ka mazās Jasmīnas dēļ nevarēju kopā ar meitu iet uz trenažieriem. Bet sestdien, kad tētis piekrita auklēt mazo, abas apmeklējām baseinu un SPA (saldā vietā).
Svētdien aizvedu Paulu uz Rīgu, uz skolu...un pati devos uz ļoti nopietniem medicīnas kursiem. Pa nakti pārbraucu mājās, uz Grobiņu.
P.S. Paldies saku savam vīriņam par pārējo bērnu pieskatīšanu tieši brīvlaika nedēļas nogalē.

Izrāvu dažas aprrakstītas lapas no sava piezīmju blociņa (ar Paulas nodarbību, treniņu, svara kontroles plānu un ikmēneša naudas tērniņiem, sponsorējot meitas neparastas mācības Rīgā)... Ja izdotos to saglabāt, tad labprāt uzdāvinātu to meitai pilgadības jubilejā, kad, cerams, viss pusaudžu dullums būs aiz muguras.

2013.gada 4.maijs
 Mans moto patreizējā dzīves posmā ir visai parasts & sastāv tikai no viena vārda: PACIETĪBA!

1 komentārs:

  1. Kā es Tevi saprotu!!!!Arī mums šobrīd ir trakais pusaudžu vecums un mani nervi ir uz robežas.Man labākās nervu zāles ir adīšana:)

    AtbildētDzēst